Знаходження вашого багатого місця — п'ять кроків входження в ваше багате місце

Автор: | 5 мая, 2017
HostArmada - Affordable Cloud SSD Web Hosting

Ви можете увійти в свою багату місце. Важливо, однак, вказати, що це не ніч. Це процес. Ніколи не намагайтеся робити ярлики. Доброю новиною є те, що ви можете слідувати певним крокам, щоб досягти свого багатства. Вони описуються наступним чином:

1. Знайте і розумійте, що в Бога є багате місце

Не кожен віруючий знає, що у нього або її є багате місце. Ось чому деякі віруючі не турбуються про те, щоб стати багатими. Вони вважають, що роботи досить. Але наявність лише роботи не може зробити вас багатим. Ви також повинні щось робити крім своєї роботи. Робіть бізнес і чи інвестуйте, де ви можете заробляти гроші. Зарплата зазвичай відповідає життєвим потребам. Але у вас також є бажання. Що щодо них. Вам потрібно достаток. Якщо тільки ваші потреби будуть задоволені, як ви будете благословенням для народів (для інших).

«Я благословлю вас і зроблю ваших нащадків великою країною. Благословення для інших.

Я благословлю всіх, хто благословляє вас, але я прокляну вас всіх, хто на вас накладе прокляття. Все на землі благословляться за вас ». (Буття 12: 2-4).

Аврааму було обіцяно благословення і він став великим, якщо він підкорився. Вгадай що? Він послухався і був благословенний, щоб бути благословенням. Отже, будьте благословенні, якщо тільки ви будете підкорятися. Хтось може сказати: «Ах, це сказано Авраамові і його нащадкам, тобто його потомству ». Просто погляньте на наступний вірш зі Святого Письма:

«Отже, якщо ви належите Христу, ви тепер частина родини Авраама, і вам буде дано те, що Бог обіцяв». (Галатів 3:29 — Сучасна англійська версія) . Інші версії говорять, що ми рід Авраама. Сподіваюся, ви знаєте цю пісню: «Благословення Авраама — мої». Ми співали цю пісню, але сьогодні я цього не чую. Отже, ми говоримо, що ви благословенні.

Якщо ви молилися і сповідували, але все ще зламалися, перейдіть до Слова і подивіться, що Бог говорить про проблеми грошей. Існує багате місце. Ми читаємо в псалмі 105: 37: «Він [the Lord] вивів їх також з сріблом і золотом: і не було жодного немічну людину серед їх колін». Чи бачите ви ВЕЛИКОГО Бога, якому ми служимо? Він не хоче, щоб ми з порожніми руками. Він Бог достатку. Сподіваюся, ви пам'ятаєте батька, у якого було два сина (притча про блудного сина). В Євангелії від Луки 15: 11-12 записано: «І сказав молодший з них батькові своєму: Отче! Дай мені частину майна, яке мені прийде, і розділив їм життя свою ». У доброго Батька є частка для кожного з його синів. Як сини Божі, у нашого Отця є частка для кожного з нас. Знайдіть свою багату місце. Це ваша частина.

2. Locate Wealth

Можливо, ви питаєте себе: «Що таке багате місце?» Це більш ніж достатньо. Ось інші землі:

Країна «недостатньо»

У нас є наші виправдання за те, що ви живете на цій землі. Відмовки на кшталт: «Брат, не всі повинні бути багатими. Так що зі мною все гаразд, як я. Я в порядку". Інші кажуть: «Я мало хочу свою сестру, я люблю Господа, я молюсь і читаю Біблію. Я задоволений тим, що у мене є ». Але ви бачите, це все релігійні виправдання. Існує достаток. Більшість з нас знає цю землю. Багато пройшли через це. Це земля боротьби в життя.

Тоді твоє серце буде піднято, і ти забудеш Господа Бога твого, що вивів тебе з ТІЛЕНДИ ЕГИПТА, з ДОМА Бондаж. (Повторення Закону 8:14).

Прийшов час вийти з цієї землі в Ім'я Ісуса.

Країна & # 39; Just Enough & # 39;

Більшість людей в життєвому парку на землі "Досить". Вони не намагаються виправдати, чому вони тут. Вони задоволені перебуванням тут. Вони мають як раз достатньо і ледве отримують. Але вони задоволені. Коли ви задоволені, ви не воюєте ні за що. Ви не будете боротися за свої права або намагатися отримати більше. Але це слабке дитя Бога. Це правда, що Бог приводить нас до однієї землі одночасно. Чому?

«І ти згадаєш весь шлях, який вів тебе Господь, Бог твій, ці сорок років у пустелі, щоб упокорити тебе і випробувати тебе, щоб знати, що в серці твоєму, Дотримуйся Його заповідь, чи ні.

Так приборкав Тебе, і погубив тебе голодом, і нагодував тебе манною, якої ти не знав, і твої батьки не знали, щоб він міг дати тобі знати, що людина робить Не хлібом єдиним живе, але кожним словом, виходить із уст Господніх, живе людина ». (Повторення Закону 8: 2, 3).

Під час досвіду в пустелі ізраїльтянам було дозволено «досить». Бог нагодував їх манною на кожен день. Їм більше не дозволялося збиратися. Дехто намагався, і манна стала гнилою і зараженої хробаками. Вони все ще перебували на шляху до свого «багатому місця».

Через етапи нашої прогулянки до багатого місця йде процес навчання. У країні «недостатньо» ви навчитеся покладатися на Бога для своїх потреб (позбавлення). Тоді в країні «достатньо» ви дізнаєтеся, що Бог може перемістити вас з одного рівня на інший. Вам потрібно продемонструвати більшу довіру до Бога. Крім того, ви вчитеся бути вартим довіри. Бог повинен довіряти вам, щоб бути хранителем Його багатства. Проводиться деякий тестування. Ви повинні бути помічені, щоб бути вірними на маленькому, так що багато що може бути вам дано.

Країна & # 39; Більше, ніж достатньо & # 39;

] Як діти Божі, ми всі повинні відправитися в цю землю. Питання полягає в тому, «Чому так важливо потрапити в цю землю, тобто в багате місце, тому що, як тільки ви опинитеся на цій землі, ви можете допомогти своєму ближньому, це частина знання і виконання вашого завіту. Бог сказав Аврааму, «… Я благословлю тебе … і ти будеш благословенням» (Буття 12: 2). Іншими словами, Бог сказав Аврааму: «Я благословлю тебе і твою сім'ю так, що тобі доведеться дати Деякі з ваших благословень геть. »

3. Будьте готові зіткнутися з перешкодами і велетнями

Оскільки ви готові зіткнутися з перешкодами і гігантами, витримати їх, використовуючи Слово Боже, багато віруючих навіть не хочуть йти в свою багату місце, вони навіть не думають про це. Чи знаєте ви, чому? Тому що є гіганти. Ви помітили, як складно і важко отримати більше грошей? Що в багатому місті є гіганти. Там повинно бути якийсь опір і наполегливість, щоб увійти туди.

«І вони [1 9459009] сказав йому [Moses] і сказав:« Ми прийшли в землю, в яку ти послав нас, і, звичайно ж, вона тече молоком і медом; І це плід його.

незважаючина, щоб люди були сильними, які живуть на землі, і міста обнесені стіною і дуже великі, і більш того ми бачили там синів Анака »(№ 13: 27, 28).

Чи не дитя Боже, що це їх багате місце, Бог дав їм це. Вони повинні були піти і взяти його з підтримкою Бога. Так деякі з нас, віруючих, реагують на Обетования Божі, ми чули обіцянки, дані нам, але через перешкоди і проблем ми в кінцевому підсумку не хочемо йти вперед, ми вирішимо погодитися на меншу. Насправді буде опір. Бог хоче, щоб ми просувалися вперед і Те Він підтримає нас, віруйте в Слово і робіть це в ім'я Ісуса.

Добре ставитеся до Слова Божого. Будьте готові коритися. Подивіться на ставлення віруючого, який вірить Богу:

]

В Числах 13:30 Калеб сказав: «… Піднімемось зараз же, і заберемо їм; Тому що ми можемо подолати це ». Чи означає це, що віруючий не бачив гігантів, він бачив їх, але він бачив Бога більше, ніж гіганти. Тепер, хто є великим у вашому житті? Це Бог (Його Слово) Або велетні? Є багате місце, яке можна здолати, а інші шпигуни бачили себе кониками в очах гігантів, крім Джошуа і Калеба. Вгадайте, що трапилося? З покоління, що вийшов з Єгипту, тільки Джошуа і Калеб Увійшов в «багате місце» Чому? Вірив і надходив згідно зі Словом Божим. Чи віриш ти Слову? Діятимеш?

4. Розширте свою здатність отримувати багатство

Щоб увійти в ваше багате місце, вам потрібно співпрацювати з Богом. Майте прекрасного духу, такого як Джошуа і Калеб. Причина, по якій ті, хто помер в пустелі без Входячи в місце достатку, полягає в тому, що у них не було можливості отримати багату землю. Чи не вмирайте в пустелі, Місце «просто достатньо» або місце «недостатньо».

Так чи інакше, якщо ви збираєтеся отримати в житті те, що Бог для вас, вам доведеться бути готовим прийняти Крок вперед у вірі від безладу, в якому ви перебуваєте, до обіцянці Бога. Коли ви це зробите, Бог зустріне вас там. Якщо ваша віра дійсно в Бога і Його Слові, ваша віра не буде відкинута — ні зараз, ні коли-небудь!

«Якщо ви будете слухняні і слухняні, то будете добра землі споживати» (Ісая 1: 19). Дозвольте Богу розширити вас силою Його Слова і Духа.

5. Крок п'ятий: Візьміть обмеження у Бога

Якщо є щось, що може перешкодити повному прояву Бога в нашому житті, це наше невір'я. В іншому випадку Бог більш ніж бажає взяти нас в нашу багату місце. Він діє в нашому житті настільки, наскільки ми віримо і дозволяємо Йому. Він не може прокласти собі дорогу.

«Так, вони ПОВЕРНУЛИСЯ і ІСКУСЛІ БОГА, І ОБМЕЖИЛИ СВЯТИЙ З ІЗРАЇЛЮ». (Псалом 78:41).

Ти єдиний, хто може обмежити Бога. Після того як ви прибрали межі, відрегулюйте свій зір. Бог одного разу сказав Аврааму, що, наскільки його очі побачать, ту землю, яку Він збирається дати йому. Ви можете отримувати тільки те, що ви можете бачити. Це все в Слові. Питання в тому, «Чи можете ви побачити це з закритими очима?»

Ви пам'ятаєте слугу Єлисея Гієзій? Коли він атакував сирійців, він злякався, але Єлисей сказав йому не робити цього. Навіщо? Навколо них були ангели. Погляньте на наступне:

«І коли раб Божий чоловік встав рано і вийшов, ось, господар оточив місто і кіньми, і колісницями, і раб його сказав йому: на жаль!

І він відповів: «Не бійся, бо у нас більше, ніж вони

І помолився Єлисей і сказав : «Господь, відкрий йому очі, щоб він побачив». І відкрив Господь очі юнака, і він побачив: Ось, гора була сповнена коней і вогненних колісниць навколо Єлисея (4 Царств 6: 15-17).

В ім'я Ісуса Христа я молю, щоб ваші очі Може бути розкрито, і ви зможете побачити все, що Господь приготував для вас.

Благословення в ім'я Ісуса!


4th generation hosting