Суддя не повинен, щоб вас судили так само, як ви судили, — Матвія 7: 1-2.

Автор: | 22 апреля, 2017

Ми живемо в світі, де дуже багато людей не мають безумовної любові до інших. Так багато людей судять іншої людини, не приймають їх і люблять їх просто тому, що в них є щось, що їм не подобається. Ісус каже так само, як ми судили, з тією ж мірою ми також будемо судимі.

НАШ ТЕКСТ

Від Матвія 7: 1-2 (Нова версія короля Якова) 1 «Не судіть, і не судимі будете. Яке судження ви судите, ви будете суджені, і з тією мірою, яку ви використовуєте, вона буде виміряна вам.

У мене є пастор, який є жінкою в Армії Порятунку. З кращих християн, яких я зустрів у своєму житті: не має значення, що ви бездомний п'яниця, любовний хворий сексуальний наркоман, транссексуал або геї, вона любить вас так само, як і християни, що живуть за праведних тваринами. Вона просто не судить нікого і любить людей з любов'ю Ісуса, постійно очікуючи того часу, коли, якщо у вас є проблема, ви прийдете до неї і визнаєте, що хочете змінити.

Наша церква наполовину повна Людей, які звикли до наркоманії або знаходяться в залежності. У нас є транссексуали, які поклоняються Богу, гомосексуальний лесбійський активіст, люди, які страждають І діти. Так, у нас є церква, наполовину повна привіт-шляхів і людей з двостороннім рухом. Ми унікальні в нашому місті в Сіднеї просто тому, що наша церква повна людей, яких типова християнська церква середнього класу відкидає і ображає.

Я знаю кілька пророків на тренуваннях, які дуже зляться, що каяття проповідується не в нашій церкві, а просто благодать Божа щотижня. Троє з тих пророків в навчанні прийшли і пішли, так як я був там протягом трьох років, і вони так судили церква і були ображені, не розуміючи, що Ісус зазвичай бовтався з п'яницями і повіями.

Шістнадцять років тому до мене підійшов, як я думав, алкогольний бездомний в середині зими. Він запитав, чи є у мене гроші і що я можу йому дати. У мене було п'ять доларів, і я міг би дати йому два долари, якби я пішов в магазин і змінив мою записку, але я сказав собі: «Він всього лише п'яний бездомний, і я не міг бути стурбований тим, Знову напитися».

Як тільки я сказав, що у мене немає грошей і брехав йому, він залишив мене і пішов по молу. Через секунду після того, як він покинув мене, Ісус сказав мені: «Що ти робиш з меншим з моїх братів, які ти робиш зі мною». Важко заперечував, що я побіг за п'яницею, і коли я добрався туди, де він повинен був бути, він повністю зник.

Я дізнався через рік від Ісуса, що він був ангелом, посланим, щоб випробувати мене.

Мені було сумно, і я пішов по алеї до дому. Я сказав Ісусові: «Мені шкода Ісуса». Ісус відповів: «Ви не тільки збрехали цій людині, але ви судили його. Ви повинні навчитися не судити людей Матвія ».

Кілька років по тому я ще не вивчив свій урок, коли відмовив іншому бездомному в грошах, сказавши собі: «Чому він не зводить себе з розуму і не виходить з вулиці».

Кілька тижнів потому мене виганяли з дому, в якому я жив, всього лише п'ять доларів в кишені і 12 днів до наступного пенсійного дня. Я сам тепер був бездомним. Мене судили так само, як я судив.

Цей вірш, про який ми говоримо, є обіцянкою Ісуса. Якщо ми судимо людей, нас судитимуть точно так же. Набагато легше жити без поганих думок, що йдуть проти нас, якщо ми навчимося жити в любові, як мій пастор.

Як гей-людина коли-небудь збирається стати християнином і залишити їм життя гріха, якщо ми не любимо і не приймаємо їх такими, як вони є , коли Ми зустрічаємо їх? Ніхто з нас не досконалий. У всіх нас є гріх в нашому житті, і до сих пір ми все прощаємо величезну заборгованість за гріх, і якщо ми сердечні і любимо веселу людину, з часом ця людина може вирішити, що він хоче змінити свій спосіб життя.

Ви вже чули кліше раніше: «Люди не хочуть знати, що ви повинні сказати, поки вони не зрозуміють, наскільки вам це потрібно». В нашій церкві, яка живе.

Нам потрібно любити бородавки людей і все використовувати інше кліше.

Ісус був схожий на нас. Перш ніж він врятував нас, ми були брудними грішниками. Ми часто забуваємо, наскільки погано ми були до того, як були звернені. Хіба люди, які не є неспасенним, і християни не люблять, заслуговують тієї ж любові і благодаті від нас?

Будь благословенний

Метью Роберт Пейн


1 dollar reseller hosting