Розвивайте нове серце і розум (відношення) Про побаченні

Автор: | 21 апреля, 2017
HostArmada - Affordable Cloud SSD Web Hosting

Багато з вас, читаючи це, можливо, вже припустилися помилки, коли у вас є романтичні уподобання та неправильне ставлення до знайомств. Але будьте впевнені, все це може бути змінено з правильним ставленням і біблійними кроками, які ставлять вас на правильний фундамент. Якими б не були ваші обставини в минулому і які б обставини не були сьогодні, ви можете почати будувати і підтримувати стиль чистоти в ваших стосунках.

Почніть з новим серцем і розумом (відношення)

Щоб побудувати нове ставлення, ми повинні спочатку зруйнувати старе ставлення і почати з чистого аркуша. Як було сказано. Бог любить нас дуже і дає нам можливість шукати Його шляху, а не наші власні. Попросіть Бога дати вам нове серце і новий розум, відвернувшись від старого способу життя, в якому ви будували свої відносини і кається у своїх колишніх установках у своїй щирості.

Покаяння — це зміна напрямку, заснованого на Змінена серце. Моліться про це новому напрямку, і Бог допоможе вам на цьому шляху. Ви надходили егоїстично або недбало в своїх відносинах з протилежною статтю? Приносили ви в жертву чистоту за почуття? Може бути, ви зараз в непристойних романтичних стосунках? Вам потрібно буде розбити його, щоб ви могли почати розвивати нове ставлення до знайомств? Напевно так.

Попросіть Бога дати вам мужність і віру, щоб виконати Його волю. Чи не недооцінюєте силу Бога, що діє у вашому житті. Пам'ятайте, що всі віруючі мають силу Святого Духа в них — шукайте мудрість і принципи Ісуса Христа і просите Його допомогти вам побудувати в Ньому новий фундамент.

Поговоріть з батьками про те, як допомогти вам зберегти Чистий шифер

Як тільки ви поховали минуле, і воно мертве і пішло, ви можете тепер виробити нове ставлення, залежне від Божого підстави. Попросіть своїх батьків допомогти вам зберегти чисту славу через підзвітність. Підзвітність дуже важлива для підтримки нового серця і розуму в ваших стосунках.

Не приховуйте своїх відносин від своїх батьків; Замість цього поговоріть з ними про будь-яких нових відносинах або нових знайомих, які ви хотіли б дізнатися краще. Нести відповідальність за свої дії і участь свого батька в прийнятті рішень. Сподіваюся, ваші батьки дадуть вам мудрість, засновану на їх любові до Христа. Створення нового фундаменту починається з Божественної мудрості і відповідальності, які повинні виходити від ваших батьків, які вони отримують від Бога.

Звичайно, Ісус Христос і Його принципи показують нам спосіб бути відповідальними за наші дії, Наявність підтримки та заохочення батьків — це приховане благословення. Коли молоді люди приховують свої відносини від своїх батьків, це може привести до нерозуміння Божої мудрості в їх житті. Пам'ятайте, що, незважаючи ні на що, хороші відносини з Ісусом Христом поставлять Його на перше місце в списку пріоритетів і допоможуть вам жити життям, яка угодна Йому. Молитва — це ваші ворота в тісні відносини з Ісусом Христом.

Встановіть захисні рекомендації для своїх відносин

Якщо ми хочемо зберегти нове серце і розум до чистоти, ми Нам доведеться зробити деякі захисні рекомендації для самих себе, які не дають нам спокушати, коли з протилежною статтю. Це одна з причин, чому я написав в нашій новій книзі про те, що у мене є «дружба в Господі», що означає тільки чисту дружбу з протилежною статтю.

Відмінне керівництво, на мій погляд, для християн, Ніколи не будьте одні в одній кімнаті з кимось протилежної статі. Запросіть їх до себе додому тільки коли ваші батьки, або сусід по кімнаті, або хтось ще з вами. Тільки зустрічайте їх на події і функціях, де є інші люди. Ось як ви уникаєте спокуси. Поставте захисні вказівки на місце відповідно до ваших обставинами.

Пошук нових друзів

Можливо, ви виявили, що ваші старі друзі занадто зациклені на знайомствах, секс, романі і протилежному Секс. Це безперечно буде перешкодою для вашої сексуальної та емоційної чистоти. Справа в тому, що якщо ви дійсно хочете вести божественне життя і надіти нове ставлення до своїх відносин, вам може знадобитися відрізати старих друзів і знайти нових друзів в Господі.

Ваші старі друзі можуть Добре, але вони просто не на тому ж треку, що і ви, коли мова заходить про сексуальне і емоційної чистоті.

Друзі можуть, безумовно, впливатиме на ваше серце і розум, а спілкування з друзями з поганими звичками — погано Ідея! Звичайно, моліться за своїх друзів і прощайте їх за їхні гріхи. Я б сильно оцінив їх негативний вплив на твою нову прогулянку з Ісусом Христом. Таблиці дійсно повинні бути перевернуті тут, тому що ви повинні бути для них божественним впливом! Нехай ваші друзі побачать, що Ісус Христос працює над вашим персонажем, щоб вони могли також змінити своє життя.


about hosting