Як Ісус подібний річці живої води у вашому житті (Іван 7: 37-39)?

Автор: | 20 апреля, 2017

«Ніколи не здавайтеся, тому що навіть річки колись омивають дамби», писав Артур Голден.

] Хіба це не історія християнства і могутньої Римської імперії? Річки живої води, яка витікає з життів християн, в кінці кінців подолали могутню греблю римських гонінь. Протягом декількох сотень років маленьке і часто переслідуване рух під назвою Християнство стало домінуючою релігією в Європі і в західному світі.

«Будь-який, хто вчить вас про Бога, вдихає життя в ваш дух», говорить Зак, 12 «Ісус допомагає нашому духу рости в істині, знаннях і силі».

Зак охопив суть християнства. Коли йдеться про істині Євангелія благодаті, і слухачі вірять в Ісуса Христа як свого Спасителя, Бог вдихає саме життя в їх духів. Закон, включаючи 10 заповідей, ніколи не зможе трансформувати людину зсередини. Тільки Божа життя може це зробити.

В інтерв'ю для «Вашингтон пост» я взяв інтерв'ю у пастора Джона Вудса, виконавчого директора місії у Вашингтоні на 150 ліжок в Євангелії: «Ми вважаємо, що будь-хто може одягти новий костюм на Людина, але тільки благодать Божа може вмістити в костюм нової людини. Євангеліє — це єдине місце, куди хлопець може прийти наосліп і піти на спокій через 25 років як його виконавчий директор ».

Вода Життєво важливе значення для життя. Ви можете прожити три тижні або довше без їжі, але ви можете жити тільки три або чотири дні без води. Якщо ви перебуваєте в пустелі, де дуже жарко в середині літа, ви можете померти через три-чотири години без води.

Використовуючи метафору «річки живої води», що тече з внутрішньої Життя його послідовників, Ісус також говорить, що без нього ви не будете задоволені. Ти перескочиш від одного відносини або речі до іншого, шукаючи спосіб втамувати свою спрагу. Якщо Ісус є автором і відновником життя, ви будете розчаровані усіма спробами знайти життя окремо від нього. Навіть дорогі спроби багатих, представлені на телевізійних шоу і журнальних статтях, приведуть до сухості. Гарантовано!

«Я думаю, що чим більше ви моліться, тим більше божа ріка тече через ваше тіло в ваш мозок», — каже Томас, 10. «Коли це йде в ваш мозок, ви думаєте про Бога».

Якщо ви християнин, ви, можливо, помітили, що протягом Божого життя через вас варіюється в залежності від вашої близькості до Бога. Так, навіть християни можуть відчувати духовну сухість, якщо вони не йдуть близько до Господа. Вважайте себе благословінням, якщо у вас є регулярне спілкування з християнином, який переповнений Божої рікою життя.

Книга Одкровення дає нам уявлення про центр Нового Єрусалиму: «І він показав мені чисту ріку живої води Чистої, як кристал, що виходить від престолу Бога і Агнця» (Одкровення 22: 1). Крім того, вода життя пропонується всім, хто жадає: «І спраглий прийде, і хто хоче, так візьме воду життя даром» (Об.22: 17б).

Думай Про це: Ісус, як вода життя, хоче, щоб жива вода вільно текла через його народ у спраглий світ.

Запам'ятайте цю істину: Одкровення 22: 17b раніше цитувалася.

Задайте це питання: Якщо ви випили воду з води, то чи божественні річки живих вод вільно течуть через вас до спраглим людям, з якими ви стикаєтеся щодня?


amazon video hosting streaming