Есе про Его

Автор: | 23 апреля, 2017
HostArmada - Affordable Cloud SSD Web Hosting

Що таке его? Его — це ідея відділення від нашого істинного «я», від Бога, один від одного, яку ми запросили в наші уми, щоб довести собі, що ми, створені з усім, що є, могли б дати собі інший досвід, досвід Будучи самосозданним , або самосозданним, або створеним на наш образ, а не за образом Бога. Ми змусили его відчути себе як різні, а не як Бог і всі інші. Іншими словами, его — це те, що ми використовуємо, щоб не дозволити собі бути тими, ким ми є.

Его — це бур'ян, який ми культивуємо для нашого знищення. Его — це наш спосіб зробити нас самих собою. Ми самі — ніщо. Ми не від себе; Ми від Бога. Оскільки ми від Бога, ми є величчю. Оскільки ми від Бога, ми — Бог. Ми торгували всім за нічого, торгуючи Богом заради его. Поки у нас є его, ми тримаємо себе пов'язаними, обмеженими і збентеженими в своєї істинної особистості.

Ми зробили его, щоб замінити Бога. Ми завжди вибираємо або Бога, або его. Ми зробили его без любові, тому він нас не любить. Бог створив нас з любов'ю, і тому Бог любить нас. Це неправильно спрямована любов любити его, тому що вона буде використовувати нашу любов проти нас. ТІЛЬКИ мета Его полягає в її існуванні. Він не піклується про нас взагалі. Бог любить нас. Ми мудрі, щоб вибирати Бога замість его. Бог не міг зупинити нас від егоїзму, тому що для цього треба було б ігнорувати нашу волю, а Бог — це тільки любов, і Бог в любові буде чекати назавжди, якщо знадобиться, щоб ми повернулися до Нього. Наша воля вільна.

Чи може трансформуватися его? Ні, его зацікавлене виключно в його існуванні, і перетворення не відповідає його порядку денному. Він не може бути перетворений, очищений чи приведена під керівництвом душі, або стане відмінним від того, що є. Его і душа не знають один одного. Єдине, що ми можемо зробити по відношенню до его, це реалізувати нереальність его і тим самим звільнитися від його махінацій.

Ми винні в тому, що робимо его? Ні, звичайно ні, але ми всі відповідальні за наше его, тому тільки ми можемо звільнитися від його зрадницьких лап. Той, хто вільний, може сказати нам, що таке его, щоб ми могли усвідомити це, але тільки ми можемо дозволити цьому піти.

Чи можливо бути вільним від его? Так, це не тільки можливо, але й важливо для відновлення того, хто ми є. І на вашу свободу его залежить порятунок світу. Звільнення себе від его — єдина справжня мета життя. Для цього ми повинні повністю віддатися Богу всередині. Все, що потрібно від нас, це наша готовність. Решту зробить Бог.

Як ми можемо відмовитися від его? Дивлячись на це. Якщо ми боремося з его, ми зустрічаємо його на своїх умовах, і він переможе, тому що самолюбство его існує ЕНЕРМІЯ. Якщо ми дивимося на це спокійно, ми бачимо його безсилля. Заперечуючи его, відчуваючи себе винуватим в цьому, захищаючи його, виправдовуючи його, захищаючи його, підтримуючи його … все способи підтримувати існування его. Ми розсіюємо его, відмовляючись від нього.

На сьогоднішній день, мабуть, тільки один з мільярда подолав его. Це дуже рідко, тому що ніхто не бере на себе обов'язок по-справжньому дізнатися, що таке его. Як тільки ви це зробите, ви підете від нього. У кого є герой. Навіщо? Тому що ця людина порушив код і викрив обман Его для всього людства. Кожен виграє, коли одна людина виривається. Начебто одна людина йде від мафії. Якщо у кого-то вистачить сміливості зробити це, це тільки питання часу, перш ніж весь мафіозний картковий будиночок звалиться. Мафія не буде щаслива з тобою. Коли ви не поділяєте розумову систему, ви послабляєте її, і це загрожує тим, хто її підписує, але завжди пам'ятайте, що у вас є Бог на вашому боці, а его стає безсилим перед Богом.

Его залишається С нами на все життя після життя. Его не вмирає, коли тіло вмирає. Его вмирає тільки тоді, коли ми відмовляємося від нього. Коли ми це робимо, ми руйнуємо цикл народження і смерті. Ми народжуємося з-за его. Якщо ми помремо з его, ми відродимо з кармічні боргом, оскільки его залежить від нашої карми для її існування. Як тільки ми звільняємо себе від его, ми звільняємо себе від карми, тому що карма — це его. Его змушує нас робити те, за що ми будемо відчувати себе винуватими. Це потім переконує нас, що ми заслуговуємо покарання за наші «гріхи», які насправді є лише виправляти помилки. Тому ми повертаємося до життя після життя, щоб постраждати за дії, вчинені в попередніх втіленнях. Це все брехня, в яку ми входимо, поки ми віримо в его. Карма безпідставна. Все, що нам потрібно зробити в цей момент, щоб бути повністю вільним від будь-якої і всієї минулої карми, тепер є святим життям. Тоді Бог витре всю нашу карму з минулого. Минуле нереально, так само як час нереально. Максимально використовуючи цей момент, і ми не пов'язуємо себе з минулим.

Коли Бог створив нас, Він дав нам силу творити. Коли ми зробили его, ми дали йому силу творити. Его використовує силу, яку ми дали їй, щоб згорнути або створити те, що не в наших інтересах, а скоріше те, що в його інтересах.

Его не може протистояти законам Бога. І ми також. Однак его може невірно витлумачити їх, як ми можемо відповідно до того, що хочемо, а не відповідно до того, що є. Его виникло з нашого бажання бути такими, якими ми не є. Ми не можемо бути такими, як ми є. Ми можемо бути тільки тими, хто ми є. У нас немає можливості відрізнятися від того, як Бог створив нас, і Бог створив нас всіма довершеними. Ми можемо робити те, що недосконале, і відчувати наслідки відповідно до нашого помилкою, або ми можемо просто прийняти наше досконалість і жити в злагоді з Божими законами і відчувати мир, любов і радість.

Бог створює тільки вічне. Ми вічні, а значить, ми не можемо померти. Наші тіла можуть померти, але ми не наші тіла. Ми безмежне вічне свідомість. Его, наше творіння, на відміну від справжніх витворів, не вічне. Це не вічне, тому що воно було створено замість Бога. Це було створено творіннями Бога, щоб створити свого власного творця. Це неможливо. Тому его — самозванець. Его може існувати тільки в часі. Его не може існувати в вічності. Оскільки его не може існувати у вічності, і оскільки его не може існувати без нашого захисту і відданості, его повинно утримати нас у часі, щоб існувати.

В момент створення его ми уклали з ним пакт. Ми гарантували йому вічне життя, щоб довести собі нашу здатність творити вічне без Бога. Тому, щоб відновити нашу справжню природу, ми повинні розірвати наш договір з дияволом. Тільки тоді ми зможемо повернутися до вічного життя. Це ми або его. І оскільки ми зробили его, наша відданість за нього. Це наша природа, щоб бути безкорисливим. Его використовує це проти нас, щоб утримувати себе в бізнесі за наш рахунок, закликаючи нас вибирати те, що корисливо і під нашим справжнім благородним характером.

Бог створив нас на Його образ і подобу, тобто Як Бог. Ми зробили его, щоб створити себе НА НАШОМУ образ і подобу, а не за образом і подобою Бога, точно так же, як Бог. Для цього нам потрібно було звільнитися від Бога. Як ми можемо бути Богом, відштовхуючи Бога в сторону, але це саме те, до чого прагнула стрімке его в наших умах. Те, що ми не очікували, — це те, що наше рішення майже неможливо скасувати через рішучості его існувати колись розваг.

Наша єдність в істині з Богом і всіма нашими ближніми знищує его. Є тільки одна істина. Є багато шляхів до істини, але істина поширена у всіх законних шляхах. Це его, яке змусило б нас повірити, що істина для всіх різна. Це тому, що істина загрожує існуванню его. Его хоче, щоб ми не розуміли, що таке істина. Якщо це може переконати нас в тому, що істина для всіх різна, то її існування гарантовано, тому що воно залежить від відмінності і знищується у присутності єдності і єдності.

Це знаходиться в відчуженні один від одного, яку ми підтримуємо его. Ми всі разом, як один. Коли ми пізнаємо нашу єдність, ми будемо відчувати співчуття до тих, хто страждає і бореться з наслідками пригнічення і несправедливості, і діяти в напрямку поліпшення всього людства, всіх наших братів і сестер, однієї сім'ї Бога. Найбільша послуга, яку ми можемо надати, — це відмовитися від его.


50 megs free web hosting