«666»

Автор: | 16 апреля, 2017

666! Цитата; "Таким чином, 666 є кульмінацією або

Найкращі / гірші зусилля трьох основних областей людства і волі

ініціювати «гірші часи, які коли-небудь бачили або колись побачили

ще раз = «Повний обман». Unquote.

Це було гарне зусилля з вашого боку, щоб спробувати визначити значення 666, але це не те, що Біблія говорить про сенс або цілі. Об. 13:18 Ось мудрість. Нехай у знаючого є число звірів, бо це число людини; І його число шістсот шістдесят шість.

Це вказує на те, що число не є конгломератом людських недоліків або атрибутів, а харизматичною людиною, надзвичайно промовистою здатністю, який поверне світ до нього, так чи інакше. Тут ми бачимо Релігію або копію релігії, за посередництвом Звіра (Антихриста), яка спокусить багатьох, це буде його торговою маркою. Бути анти-Христом означає відкидати Отця, Сина і Святого Духа, бо всі три суть одне. Людські недоліки або атрибути, все засновані на одній речі і тільки на одному, Гріх. Отже, так звані три основні області людства не пов'язані з особистістю Антихриста, але тільки підсилюють його силу.

Число 666 є атрибутом Антихриста. Це його спосіб контролювати всі релігії, поки він не може усунути всіх, крім його. Його релігія може бути формою християнства і іудаїзму, об'єднаними разом, щоб обдурити обраних Богом.

Міг би мусульманство або інша форма іудаїзму бути релігією, яка захоплює світ, або може людина світу вимагати Поєднання трьох основних релігій для досягнення миру. Ми бачимо, що мусульманство (ака, іслам) є основною релігією на Близькому Сході, що є важливим фактором нестабільності в регіоні.

Число 666 може бути числовим значенням ісламського Людина з єврейськими узами минулого, що робить Його прийнятним як для ісламського світу, так і для євреїв. Ця людина повинна мати можливість укласти пакт між євреями і ісламськими фракціями.

Іслам ніколи не відмовиться від Єрусалиму і Купола Скелі, де повинен бути побудований Третій Храм, місце Храму Соломон.

Антихрист і Його число, 666, повинні бути індивідуальними, а не просто людськими атрибутами, тому що Ізраїль шукає Месію, це повинно бути виконано згідно з пророцтвом. Таким чином, Антихрист, будучи людиною, дасть хороший привід мусульманам, чому Ізраїль повинен отримати цю область для відновлення свого храму.

Чи є докази цього в Писанні? Так, ми бачимо це в утвердженні від Луки 18: 7; І Бог не помститься за своїх обраних, які плачуть йому день і ніч, хоча він довго тримається з ними? Апостол Павло сказав, що ми євреї всередині, тому ми стаємо вибраними Бога через усиновлення через Христа і в Будинок Ізраїлю через віру, обраних Богів.

Продовжуючи з Марка 13: 19-20;

Бо в ті дні буде скорбота, яка була від початку світу, що його Бог аж досі й не буде.

І крім того, що Господь скоротив ті дні, ніяка людина не повинна бути врятована, але заради вибраних, кого вибрав, він скоротив дні.

ELECT & # 39 ;, n. Один обраний або встановлений окремо; Застосовні до Христа.

Се, раб Мій, що Я тримаю; Обраних Моїх, в яких зігрівати душу моя. Іса 42.

1. Обраний або призначений Богом до спасіння; зумовлено

слава як кінець, і освячення як засіб; зазвичай з

множинне значення, обрані.

Чи не може Бог помститися своїм обраним? Лк. 18.

Якщо це було можливо, вони повинні обдурити обраних. Мат. 24.

Він пошле ангелів Своїх — і зберуть Його вибраних від чотирьох вітрів. Мат 24.

2.Chosen; обрано; Розставлені як особлива церква і люди; Звернувся до ізраїльтян. Іса 45. Дан 8:12 І дано було йому воїнство проти стала жертва за гріх, і вона скинула істину на землю;

Ден 8:13 Тоді я почув, як один святий сказав, і інший святий сказав цьому якомусь святому, який говорив: «Доки буде видіння про сталу жертву та про те,

Злочин спустошення, щоб принести і святилище, і військо під ногами?

Мат. 24:15 Отже, побачивши мерзоту запустіння, про яку говорив Данило пророк, Святе місце, (хто читає, той розуміє 🙂

Ленгерке; Згідно з цим, сенс у тому, що «господар» або єврейський народ були віддані йому в той же час або в зв'язку зі щоденною жертвою. Одночасне завоювання народу і командування щодо щоденної жертви. Обидва передали його в руки, і він здійснював юрисдикцію над ними обома.

Де Ісус — праведність, любов і співчуття, Антихрист буде ненавистю, контролем і руйнуванням, особливо його ворогів і євреїв.

]

Rev 17: 10-11; І є сім царів: п'ять упали, одна одна, а інша ще не прийшла; І коли він прийде, він повинен продовжити короткий простір.

І звір, який був, а що ні, навіть він восьмий, і з семи, і йде в погибель. Угамування тут означає подібний характер і долю людини і його релігії.

Число, 666, є знаком або прапором контролю і завоювання, що означає силу антихриста. Цей номер буде змушений на багатьох, це не буде комп'ютерний чіп або щось ще, що не видно. Знак буде таким, який може бути помічений оком і визнаний як знак власності, який засвідчує право власності на цю людину антихристом.

Барнс стверджує, що це число; Просте значення полягає в тому, що число 666 було б таким чином пов'язано з його ім'ям або з тим, що належним чином позначало його, щоб можна було визначити, хто був намір знайти це число від його імені або за його власним позначенню.

Rev 13: 16-17; І Він наставляє всіх, малих і великих, багатих і бідних, вільних і святих, щоб отримати знак в правиці їх або на їхніх чолах

І щоб ніхто не міг ані купити, ані продати, якщо Мав знамення, або ім'я звіра , або номер його імені.

Чи не обманюйте людьми, які встановлюють дати, час та роки, кінець не настане, аж поки не збудеться все пророцтво, і жодна людина знає день і годину, і людина не може зрозуміти цього. Ars Mar 13:20 —

для: Isa_1: 9, Isa_6: 13, Isa_65: 8, Isa_65: 9; Zec_13: 8, Zec_13: 9; Mat_24: 22; Rom_11: 5-7, Rom_11: 23, Rom_11: 24, Rom_11: 28-32


24 hosting coupon